Forside / 60+ motion

60+ motion

Til alle over 60 år, som ikke kan svømme.

Målgruppe

Dette er et hold for alle over 60 år – også for dig der ikke kan svømme. Til “60+ motion” mødes man hver fredag kl. 10.00 i multisalen. Den ligger på 1. sal over klubområdet i den nye del af svømmehallen. Man mødes til 20 min opvarmning med Instuktør. Efter omklædning er det træning i et 110cm dybt undervisningsbassin, hvor der er Instruktør til en lektion med AQUA MOTION eller AQUA FYS.

Efterfølgende mødes man kl. 11.30 – 12.00 i Cafeområdet ved receptionen hvor der er the/kaffe, snak og en sang eller to fra DGIs sangbog.

Fibromyalgi

Holdet er for personer som lever med fibromyalgi. Erfaringer viser at fysisk aktivitet gavner kroppen på trods af smerterne og træning i varmt vand gør at man kan træne alle kroppens led ude at skulle stresse kroppen, som man ellers ville gøre ved træning på land. Træningen vil blive tilpasset fysisk niveau og smertegrænser

Efter endt træning og omklædning er der mulighed for at mødes uformelt over en kop kaffe og dele erfaringer med andre som lever med Fibromylagi.

Spørgsmål i forbindelse med tilmelding

Har du spørgsmål vedr. undervisning, anbefalinger i forhold til tilmelding og lignende kan man skrive til herningsk@herningsk.dk.

Tilmelding

Ved tilmelding anbefaler vi at du udfylder alle informationer. Klik herunder for tilmelding.

Tilmelding til Voksenhold

Det kræver at man er medlem af Herning Svømmeklub. Er vedkommende ikke medlem? Klik her

Vores partner­skaber

Herning
Svømmeklub

Brændgårdvej 20
7400 Herning
© Herning Svømmeklub
CVR 28565011