Forside / Om HSK / Sikkerhed i klubben

Sikkerhed i klubben

Det skal være sikket at aflevere sine børn til svømning

Sikkerheden vægtes meget højt i Herning Svømmeklub. Det skal være sikket at aflevere sine børn til svømning, og vi stiller derfor høje krav til uddannelsen af vores trænere, så de har de rigtige komptencer og redskaber i tilfælde af en ulykke. Derudover har Herning Svømmeklub klare procedurer og en beredskabsplan, hvis der skulle opstå fare.

Førstehjælp

Alle vores trænere gennemgår hvert år et førstehjælpekursus samt et kursus i brugen af hjertestarter. På den måde sikrer vi, at vores trænere og hjælpetrænere har kompetencerne til at reagere korrekt i tilfælde af et uheld.

Livredderprøver

Alle trænere, som har ansvaret for et hold, skal op til en årlig livredderprøve. Først når prøven er gennemført, kan træneren undervise et hold.

Procedurer

I Herning Svømmeklub skal det være trygt at færdes, og vi indhenter derfor altid børneattester og har nogle klare retningslinjer og procedurer klar i tilfælde af krænkelser og overgreb.

Indhentning af børneattester

I Herning Svømmeklub indhenter vi hvert år børneattester på alle vores instruktører, bestyrelsesmedlemmer og frivillige.

Procedure i tilfælde af krænkende adfærd eller overgreb i klubben

“Seksuelle krænkelser i klubben” er Herning Svømmeklubs procedure i tilfælde af krænkende adfærd eller overgreb under svømmeklubbens aktiviteter. Proceduren foreskriver, hvordan vi som klub skal agere, hvis sådan en situation opstår.

Procedure ved deling af krænkende billeder

“Nøgen i klubben” er Herning Svømmeklubs procedure i tilfælde af deling af krænkende billeder under svømmeklubbens aktivitet. Proceduren foreskriver, hvordan vi som klub skal agere, hvis vi opdager eller bliver bekendt med, at der er forgået deling af krænkende billeder i foreningsregi.

Privatlivspolitik

I vores privatlivspolitik, som du finder nederst på denne hjemmeside, kan du læse om, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.

Vores partner­skaber

Herning
Svømmeklub

Brændgårdvej 20
7400 Herning
© Herning Svømmeklub
CVR 28565011