Forside / Far/mor & barn

Far/mor & barn

For børn i alderen 2½ - 4 år.

Målgruppen

Holdet henvender sig til børn i alderen 2½ – 4 år og er bindeledet mellem babysvømning og haletudser. Holdet er primært for børn, som gerne vil gå til svømning men er for små (mindre end 105-110 cm) til at kunne deltage selvstændigt på haletudserne.

Holdbeskrivelse

På holdet kan barnet få far eller mor med i vandet, og sammen med instruktørerne laves der vandtilvænningsøvelser og lege for børnene. En del af legeøvelserne vil være svømmerelaterede, så man får indarbejdet nogle bevægelsesmønstre gennem leg og på sigt udvikler barnets grundlæggende færdigheder i vand.

Til dette hold er det som udgangspunkt kun tilladt at være 1 forælder med i vandet. Dette er af pædagogiske årsager og for at undgå for mange i bassinet. Er der mødt under 8 op, er det tilladt, at begge forældre er med i vandet. Denne beslutning er dog op til instruktøren på dagen.

Spørgsmål i forbindelse med tilmelding

Spørgsmål vedr. undervisning, anbefalinger, hvilket hold dit barn skal svømme på, tilmelding og lignende kan sendes til herningsk@herningsk.dk.

Tilmelding

Vigtig information i forbindelse med tilmelding

I bedes notere barnets navn og fødselsdato ved oprettelse af profil og tilmelding. Ved betaling – uanset metode, bedes I igen notere navnet på barnet. Det er derudover vigtigt, at I skriver mobilnummer i feltet beregnet til mobil, da vi benytter os af sms’er til vigtige informationer. Sidst må I meget gerne oplyse jeres mail-adresse, da vi bruger mail til meget af vores information.

Tilmelding til Babysvømning

Det kræver at man er medlem af Herning Svømmeklub. Er vedkommende ikke medlem? Klik her

Vores partner­skaber

Herning
Svømmeklub

Brændgårdvej 20
7400 Herning
© Herning Svømmeklub
CVR 28565011