Forside / Baby 1

Baby 1

For babyer i alderen 2-7 måneder.

Holdbeskrivelse

Babysvømning er barnets første møde med svømmeundervisningen. Undervisningen foregår i varmt vand sammen med mor, far eller bedsteforældre og er en god måde at være sammen med barnet på. Babysvømning er med til at styrke barnets muskler og giver dit barn kropsbevidsthed, tryghed i vand, balanceevne, og så giver det nærvær med din baby og dejlige oplevelser. Babysvømning er inddelt i hold efter barnets alder ved holdenes starttidspunkt.

Til dette holde er det som udgangspunkt kun tilladt at være 1 forælder med i vandet. Dette er af pædagogiske årsager og for at undgå for mange i bassinet. Er der mødt under 8 op er det tilladt, at begge forældre er med i vandet. Denne beslutning er dog op til instruktøren på dagen.

Aldersfordeling

Som udgangspunkt er aldersfordelingen mellem de forskellige hold således:

Baby 1 – ca. 2 – 7 måneder
Baby 2 – ca. 6 – 12 måneder

Vi anbefaler at navlen er helet inden opstart, for at undgå infektion.

Spørgsmål i forbindelse med tilmelding

Spørgsmål vedr. undervisning, anbefalinger, hvilket hold dit barn skal svømme på, tilmelding og lignende kan sendes til herningsk@herningsk.dk.

Tilmelding

Vigtig information i forbindelse med tilmelding

Husk, at det er barnets navn og fødselsdato, vi skal bruge i forbindelse med tilmelding. Det er vigtigt, at I skriver mobilnummer i feltet beregnet til mobil, da vi benytter os af smser til vigtige informationer. Herudover må I meget gerne oplyse jeres mail-adresse, da vi bruger mail til meget af vores information.

Tilmelding til Baby 1, Babysvømning

Det kræver at man er medlem af Herning Svømmeklub. Er vedkommende ikke medlem? Klik her

Vores partner­skaber

Herning
Svømmeklub

Brændgårdvej 20
7400 Herning
© Herning Svømmeklub
CVR 28565011